WMC 2019 eredmények

Március 3.-án sikeresen lezajlott a Winter Mix Cup 2019 verseny, amely egyben a Magyar Solo Bajnokság 2019 első futama is volt. Kicsit nehezen indult, mivel több nevező játékos nem jelent meg, de az első fordulót követően mondhatni olajozottan ment minden. Összesen 8 szerveren több mint 20 mérkőzést láthattunk.

Az igazi izgalmak és a meglepetések a 13. mérközésnél kezdődtek. Clément és Marius89 igazolva az előzetes esélyeket egyenes ágon menetelt egészen a döntőig ahová végül kisebb kitérő (LB) után még DanikB és Supra jutott be.

Clément, Marius89 és DanikB fordulatokkal tarkított izgalmas csatát vívott, Supra is próbálta tartani velük a lépést. Clément nagyszerű fullspeed tudása és a sok gyakorlás végül meghozta az eredményét, többször is az fs részeken előzve a mezőnyt megszerezte a győzelmet.

Végeredmény:

1, Clément

2, Marius89

3, DanikB

4, Supra

Ami a Magyar Solo Bajnokságot illeti a WMC 2019 en elért helyezések alapján Supra, angelhard és Ricso a jelenlegi első 3 sorrendje. A teljes táblázatot és a pontozást itt találjátok.

Gratulálunk a győzteseknek és a helyezetteknek és mindenkinek köszönjük a szereplést. A kupa sikerének láttán igérjük hogy lesz még hasonló! 🙂

A Magyar Solo Bajnokság következő futama az Endurance Kupa lesz április közepén, végén. Pontos időpont és egyébb tudnivalók hamarosan.

viPer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.