V. TML és MSB 2019

Augusztus 11.-én került megtartásra az 5. Magyar Trackmania LAN melynek ismét a BarCraft Buda adott helyszínt. A LAN egyben a 4 fordulós 2019. évi Magyar Solo Bajnokság utolsó fordulójaként szerepelt a naptárban, méghozzá dupla pontozással! A megelőző három forduló alapján Supra és Ricso maradt harcban a bajnoki címért. A LAN-t megelőzően 4 pálya került kiválasztásra a beérkezett 6 ból. Ez úton is köszönet minden mapkészítőnek!

A lelkes magyar játékosokból álló csoport már nyitás előtt gyülekezett a BarCraft Buda előtt. Néhányan most találkoztunk először élőben, de rövid bemutatkozás után hamar oldottá vált a hangulat. A nyitást követően a letöltések, konfigurálások, beállítások után kisebb csúszással de végül elkezdődtek a mérkőzések.

11 játékos nevezett a LAN ra, ezért a megelőző heti online gyakorlás alapján kialakult sorrend (seed) szerint kerültek létrehozásra a csoportok. A jó hangulat adott volt és a mérkőzések is egyre izgalmasabbak lettek. A teljes részletes beszámolótól én eltekintenék, az esemény közvetítéséből minden kiderül! 🙂

Felső és alsó ágon folytak a mérkőzések és így jutottunk el a döntőig úgy este 9 óra magasságában. Szogi és Supra a felső ágról Angelhard és Ricso pedig az alsó ágról a Consolation Final -t sikeresen teljesítve került a döntőbe.

Jöjjenek az eredmények:

I. Angelhard

II. Supra

III. Ricso

IV. Szogi

A 2019 évi Magyar Solo Bajnokság győztese pedig Supra lett, aki így két kupával és egy kis ajándékkal térhetett haza.

MSB további helyezttek: 2. Ricso, 3. Angelhard, 4.Cami, 5. Spetyka

Gratulálunk minden győztesnek, helyezettnek és mindenkinek aki részt vett. Köszönjük a mapkészítőknek a kommentátoroknak (Shadey, Spetyka) illetve a szervezőknek. A BraCraft Buda kiválló helyszínnek bizonyult és már most ígerhetjük hogy visszatérünk ! Reméljük mások is kedvet kapnak és a következő alkalommal többen leszünk!

GG!

viPer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.